En revolusjon innen fisking

Endelig innovasjon

Nordmenn er kjent verden rundt for sitt fiske. Enten det er vår laks som brukes til sushi i Japan, torsken som brukes i baccalao eller simpelthen bare fisk generelt, så er Norge ofte et land som ranker høyt i tankesettet til folk. Til den dag i dag så har vi både fiskebåter og oppdrett langs hele kysten, og havet er viktig for vår næring. Det er derimot ikke bare industrifiske som er viktig for oss nordmenn. Det finnes også mange sportsfiskere rundt om i dette landet som elsker å dra ut i naturen og fiske. Ingenting er mer fredelig enn å fiske ved en liten innsjø og puste helt ut. I den hektiske hverdagen er det ikke ofte vi får vært i så nær kontakt med naturen, og da er fisking et ypperlig alternativ. Enten det er med familie, venner eller helt alene, så står denne aktiviteten sentralt. Det som er så spennende er at det nå endelig er kommet innovasjon til denne aktiviteten. Eco Popper er en innovasjon som fort kan sette fisking som aktivitet helt på hodet.

Teknologien tar ingen stopp

Moore`s law har aldri løyet, og den utspiller seg rett foran oss. Kort sagt vil all teknologi bare utvikle seg raskere og raskere mens vi beveger oss fremover i tid. I dag kan du til og med bruke kry som lommelege i hverdagen. Det sier litt om hvor mye teknologien har utviklet seg. Eco Popper er et enestående eksempel på nettopp dette. Dette fiskeagnet er det første digitale agnet i markedet og en enestående nyhet for de som liker å fiske på fritiden. Med et HD kamera på agnet, så kan du enkelt se hva som foregår under vann. Agnet har Wi-Fi tilkobling, slik at du bare kobler agnet til en mobil applikasjon. Innen applikasjonen kan du se live video streaming av det som foregår under vannet. Dermed vet du akkurat hva det er du fisker etter, om enn noe!

Et element av miljø

Selv om innovasjonen og selve brukerteknologien nok er det som kommer til å tiltrekke flest fiskere, så er det verdt å nevne miljøaspektet ved dette agnet. Her får du et agn som faktisk målet vannkvaliteten og rapporterer denne live. Dermed kan du bidra til å gi varsler om innsjøer eller vann hvor kvaliteten ikke er tilfredsstillende. På denne måten holder du vannet i sjakk, og bidrar til at dets kvalitet beholder seg bra. Dette er en veldig innovativ måte å teste flere tusen innsjøer og andre vann kun i prosessen av fisking. På denne måten holder vi kvaliteten på naturen og miljøet høy, uten noen nevneverdig stor innsats. Med det har Eco Popper et element av godt miljø i seg som er meget spennende!