Dra forberedt på fisketur

For voksne er ingenting mer avslappende enn å dra på fisketur. Dra vekk fra kjas og mas, slappe av i skogen eller på fjellet ved et fiskevann og bare nyte naturen. Gjerne alene eller sammen med noen venner eller familie. 17Noen starter tidlig med å oppdage gleden ved å fiske. Barna liker vel mest spenningen de får ved å vente på storfangsten eller gleden av å få noe på kroken. I tillegg vanker det vanligvis litt ekstra kos på turen, som for eksempel grilling av pølser på bål eller telttur og lek. Selv om man har barna med seg på fisketur kan det allikevel bli en avslappende og stressfri atmosfære. Nøkkelen er å forberede seg for å unngå de verste stressfaktorene.

Skriv en huskeliste i forveien

Ved å forberede turen god tid i forveien, får du tid til ekstra planlegging. Skriv en liste over ting du skal ha med. For eksMann som bruker fluefiskestangempel ekstra skift i tilfelle noen blir våte er en ting. Riktig type tøy i forhold til hvor i landet du skal dra, er også viktig. Regntøy er kjekt hvis værgudene ikke er med deg, og vinterstid er lue og votter en god idé. Føttene dine vil ha det bra i Timberland sko siden det er værharde sko for både sommer og vinter. Er fisketuren rundt påsketider eller på sommeren er det viktig å huske på solkrem for å unngå å bli solbrent. En annen god idé for å kunne slappe ekstra av hvis du har barn med, er å finne en fiskeplass hvor det er andre aktiviteter for barna i tillegg til fisking.

Gjør turen til et koselig minne for alle

I dagens stressende samfunn trenger vi alle å komme bort litt. Derfor er det ekstra viktig å ta seg tid og råd til en liten tur bort når man kan. Kvalitetstid med familie eller venner får man aldri for mye av. Ved å planlegge fisketuren godt unngår man uforutsette hendelser som øker stressfaktoren, noe som lett kan ødelegge humøret og dermed turen. Så planlegg i forveien og pakk med deg det du skal ha i god tid. Ved å ta deg råd til å spandere noe nytt til turen, enten på deg selv eller noen i familien, for eksempel nye klær, sko eller en fiskestang, så får du garantert store smil og godt humør med på turen!