Ikke la utstyret ligge slengt i en krok

Uansett om det var dyrt eller billig – fiskeutstyr som ligger og støver ned i en krok på loftet eller i boden er et trist syn. Det er nemlig ikke bare snakk om bortkastede penger, nedstøvet fiskeutstyr er også et symbol på så mye mer. Kanskje du ga opp hobbyen din fordi du mistet gnisten? Eller kanskje andre ting i livet tok opp for mye tid og fokus fra deg, og du ble nødt til å prioritere annerledes? Men det trenger absolutt ikke å bety at du har gitt opp for godt. Fisking trenger nemlig ikke å krasje med alt annet i livet ditt om du bare er litt smart.

Ting å ta hensyn til

Typiske ting som kan komme i veien for fiskingen er at det har kommet et nytt barn inn i familien, eller at en ny jobb tar opp mye tid. Nå er det selvfølgelig ikke alle jobber man kan ta med seg på fisketur, men har du hjemmekontor iblant kan du fint ta med seg laptopen til vannet. Det å ta med seg familien på fisketur kan være både hyggelig og spennende. Alt ansvaret ditt ellers i livet trenger altså ikke å komme i veien for fiske, men det er også lurt å være litt ansvarlig mens du er ute og fisker. Mattilsynet Forbyr fiske av de store kveitene på over 100 kilo, og det er ikke uten grunn. Disse fiskene er nemlig fulle av miljøgifter – både dioksiner, PCB og kvikksølv.

Egen fisk smaker best

Maten smaker aldri bedre enn når man har fanget den selv. Har du flaksen med deg og får noe stort og godt på kroken kan det bli en fin middag samme kveld. Litt sånn er det med hjemmet også – har du satt sammen rommene selv føles det mest som et eget hjem. Lager du middag av dagens fangst med kjøkkenutstyr fra www.buildor.no, har du en perfekt kombinasjon – noe særlig hyggeligere og mer personlig enn dette blir det ikke! Spesielt hyggelig blir det om du har tatt med deg sønnen eller datteren din på fisketur, og den minste har fått noe på kroken. Om barnet ditt var skeptisk til fisk fra før av, så går nok dette over når han eller hun får smake en fisk man har fanget helt selv.