Hold orden på fiskeutstyret i bilen

Hvis du er en ivrig fisker, har du kanskje samlet opp en god del fiskeutstyr gjennom årene. Og du vil selvsagt helst ha med deg alt i bilen, spesielt dersom du vil på en litt lengre fiskeferie, alene eller med venner. Men hvordan skal du få med deg alt i bilen, uten at det bare blir kaos og rot? Kanskje en ny bilinnredning kan hjelpe.

Innred varebilen med Work System

Hvis du har en varebil, kan du sjekke bilinnredningene fra Work System. De leverer både innredning til firmabiler og til deg som har varebil. Bruker du varebilen på fiskeferie, kan du enkelt holde orden på store og små ting med hyller, skuffer, dobbeltgulv eller plastbokser. Du kan til og med få plass til fiskeutstyret til vennene dine. Med smart bilinnredning fra Work System slipper du kaos i bilen. I stedet for at ting bare blir slengt baki bilen, kan alt heller ha sin faste plass. Drar du på fiskeferie ofte, kan du la utstyret ligge i bilen, slik at du slipper å pakke det ut og inn hele tiden.

Sikrere og enklere

Bilinnredning gjør det ikke bare enklere å holde oversikten. Det blir også tryggere å kjøre bil når ting ligger riktig lagret. Du slipper at ting rører på seg under bråbremsing, svinger eller når du kjører på humpete veier. Dermed unngår du også at fiskeutstyr blir skadet eller blir spredt utover gulvet og blir vanskelig å finne igjen. Invester i en bilinnredning som gjør fiskeferien enklere.

Spar plass og tid

Hvis du kan oppbevare fiskeutstyret i bilen, sparer du også plass inne. Du sparer til og med plass i selve bilen, for ting som er pent lagret i hyller og skuffer tar mindre plass enn ting som ligger og flyter utover gulvet. I tillegg sparer du en masse tid når du alltid har fiskeutstyret klart i bilen. Du trenger heller ikke å lure på hva som skal ta med og hva du må la ligge igjen hjemme. Har du alt i bilen, har du alltid med det du trenger, og slipper å irritere deg over at du la igjen den perfekte kroken hjemme.

Utforsk fiskemulighetene på bilferie

Med fiskeutstyret fint sortert i bilen, kan du utforske kjente og ukjente fiskeområder både i Norge og i andre land. Fiskeutstyr kan være vanskelig å få med seg på langtur, men velger du å kjøre med egen bil, har du langt større frihet. Har du varebil, har du også god plass til annet utstyr du trenger på fisketur, enten det er telt og soveposer eller mat og ekstra klær. Også slike ting kan ha sin faste plass i en bilinnredning, slik at teltet og soveposen alltid er klare til å dra på tur.