Hvordan tilberede fisken på en ny måte

Tradisjonsrik norsk mat er noe de fleste setter pris på. Men “pottitt” og fisk kan bli litt traurig for selv den mest fastgrodde sjel. Av og til kan en variasjon komme godt med. Noe annet og nytt. Men som har enda lenger mattradisjon enn oss her på berget. VI snakker om Italia og deres fantastiske spagetti.

Vi har sett på nettsiden Barilla.com og funnet ut at deres produkter legger grunnlaget for noen helt vidunderlige retter du kan tilberede med den store fangsten. Og hvorfor nettopp Barilla.com? Jo her har de utvalget og eksklusiviteten du har bruk for når du skal lage fiskerettene dine.

Al dente og pesto

Det er mange som sier at pesto er som krydderet i hverdagen, limet i forholdet eller essensen i enhver matrett. Enten den er rød eller grønn, så passer den utmerket til norsk fisk. Torsk, sei, hyse eller sild den hvite fisken stekes med en god dose rød pesto. Makrell, laks, regnbueørret, vi kan gå videre, i en marinade av grønn pesto. Smør filetene inn og kjenn smaken av de to tradisjonene sammen.

God mat er sunn mat

Og det er hele essensen i fortellingen. Du må fiske fordi det gir deg opplevelser og det smaker godt, enten du kombinerer det med pasta eller spaghetti. På Barilla.com kan du til og med finne retter med lasagneplater av ekte durum.

Landbruket med innhøsting av korn er viktig, ikke bare i Italia. Men vi lar de skape de deilige produktene med ekte italienske ingredienser. Så tar vi selv av oss å fiske. Asjetter med fisk og pasta iblandet grønnsaker og krydder er et måltid også for øynene. Ikke la sjansen gå til spille for disse lekre plattene.

Oppskrifter på ekte italiano

Husk at dersom du velger Barilla.com så får du virkelig smakfull næring. Produktene bugner av energi og smak pga. minimal bruk av kunstgjødsel og kjemikalier. For produsenten tar også dyrevelferd på høyeste alvor, ingen fe eller fjærkre skal lide unødig. De skal til og med få ekstra god behandling, noe bedriften kan være stolte av. Det er ikke uten grunn også svenske Wasa er inkorporert i det verdenskjente selskapet.