Klær for aktive kvinner

Mål og drømmer er viktig motivasjon for mange. Driv for å komme videre, enten du drømmer om fisk, jakt, biler, eller klær. Klær for mange med aktive formål i snertne fasonger var viktig for grunderne av Aim’n klærne. Aktive kvinner har ikke alltid klær som fremmer kroppen samtidig som den viser det friske utseende som følger et aktivt liv. Klær trenger å  uttrykke våre følelser. Klær som viser komfort, optimisme, og unikhet. De riktige klærne gir selvtillit og inspirasjon.

Fiske og jakt for kvinner

Etter mange år som aktive fiskere og jegere, og en livsstil mer akseptert for menn, opplever kvinner fortsatt å ikke bli godtatt. Istedenfor gratulasjoner for flott fisk, eller kommentarer om viltet de felte, er det kommentarer om utseende istedenfor. Undervurderinger er slitsomt, og menn tar raskt en holdning av “la meg vise deg hvordan du gjøre dette”. Dette er ikke kult og nedlatende. Med mesteparten av året brukt som fisker og jeger blir dette litt tomt. Klær fra aimn.no lar deg være kvinne. Den fremmer dine kvinnelige fasonger. Frisk utseende og  komfortable klær uten å ta noe vekk fra stilen eller selvtilliten de gir. Aktivt liv behøver ikke bety ukomfortable klær.

Topp design for velvære

Kvinner trenger å få være kvinner uten at de alle må antas å være like. Alle trenger å tro på seg sjøl og følge individuelle drømmer. En flott garderobe med freshe tights, bras og langermet t-skjorter er ikke forbeholdt bare noen kvinner. La ikke ditt aktive liv som jeger eller fisker lide med klær som ikke er deg. Vær kvinne, selv om du gjør hva du gjør. La drømmene du har glede deg. Du er verdt det. Enten du vil vil jobbe med mekanikk, gamer, musiker, havfisker, eller brudekjoledesigner. Ingen bestemmer hva som er best for deg. For Aim’n kvinnene er det oppdaterte designklær som er komfortable i fasonger som fremhever din skjønnhet. For andre er det den gedigne fisken på kroken som er det store.

Unikt for alle

Norge har et rikt fiske og jakt liv med god plass for alle. Stereotypier vil nok alltid finnes, men det betyr ikke bety at de må følges. Med “mini” størrelser på ulike klær hos Aim’n er det ingen grunn til at jenters drøm om være som mamma ikke kan forfølges. Det er plass til alle drømmer. Noen er store, og noen mindre. Ingen er mer viktige enn andre. Jenter og kvinner kan absolutt gjøre hva gutter og menn kan. Det viktige er å identifisere hva du drømmer om, og satse for fullt. Klær som hjelper til med selvtillit og myndiggjøring av kvinner er aldri feil. Inspirasjon og motivering er ikke feil. #AIMNTRIBE -gruppe av inspirerende kvinner som Aim’n har hjulpet på vei til å finne egne styrker, egen identitet og motivere deg videre. Å tilhøre en tribe er ikke feil. 

Fryktløse og stilrene klær

Aim’n er klær som fremhever fryktløs, kroppsfremmede og selvtillit. Sportsklær som gir mer velbehag og tilpasning for komfortabelt liv er ikke feil. Klær som gir det lille ekstra. Det er sagt at “aim’n high and having big dreams can take you wherever you want in life,” er viktige ord. Finn dine favorittklær hos Aim’n!